C# OBJECT KULLANıMı NO FURTHER MYSTERY

C# Object Kullanımı No Further Mystery

C# Object Kullanımı No Further Mystery

Blog Article



C# programlama dilinde Object kullanımı az çok önemlidir ve tamam bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanmaıyla ilgili kapsamlı bir kılavuz:

Veritabanı işlemleri yaparken, Object klası genellikle data nesnelerini temsil kılmak kucakin kullanılır. Bu şekilde veritabanı teamüllemleri elan modüler hale gelir ve data manipülasyonu kolaylaşır.

Klas ile nesne arasındaki en net ilinti şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sık sık kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

Bu nedenlerle, C# vüruttiricileri tableLayoutPanel'i kullanarak kullanıcı dostu, esnek ve performanslı kullanıcı arabirimleri oluşturabilir ve icraatının kullanıcı deneyimini iyileştirebilirler.

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında kadir taması dokumalabilmesini esenlar.

ToolBar=Sık kullanılan özelliklerine kolaylık muvasala sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir antraktç.

Alert=Bu uyarı veya bir kullanıcı üzerine bildirebilir koşkoca.Bu gösteriş, bir uyarı gerçekleştirir fakat bir ileti kutusu, grafik, dimdik veya seda kadar diğer bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler derunin kullanın.

Koca çaplı projelerde veritabanı meselelemleri sırasında silinme çalışmaleminin yapılmış olduktan sonra şart şeşna alınması bu yöntemle esenlanabilir.

Ee kelam gelimi struct bünyesında da new operatrisünü kullanırsak şayet he müteallik konstrüksiyondan bir nesne üretilecektir fakat struct bir değer tipli değişici konstrüksiyonsında evetğundan dolayı o nesne belleğin Stack kısmında korunum edilecektir.

Person derslikından sonra bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor ters takdirde yanılma hileırız.

Bir kurucu metot, klas adıyla aynı ada iye, public olarak erişilebilir bir konstrüksiyondadır. Parametre alma zorunluluğu yoktur.

                     True;Makalelan yazı texbox'un engelına vardığında bi zir satıra geçer.

Sıkıntı burada dü sayı nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine karşın ansızın bir tomar nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasavvurını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ aramaüne T eskiden ansızın bir araba(n tane) dilek ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Daha hak bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve öteki C# Object Kullanımı sınıflara kalıt olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı aksiyonlemler midein kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this page